Direct online hulp bij paniekaanvallen - LMcare

Direct online hulp bij paniekaanvallen

Last van paniek of paniekaanvallen is erg vervelend. Het is een opkomend angstgevoel dat gepaard gaat met veel lichamelijk ongemak.

Online, frequent & intensief behandelen: samen gaan we voor verbetering. Je kan al binnen een week starten met je behandeling. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. En de kosten? Met een doorverwijzing via je huisarts wordt alles vergoed.

Het komt goed.

Geen reis- of wachtlijst

Korte behandeltraject

Veilige online omgeving

Alles vergoed

Waarom LMcare?

Geen wachtlijst en alles vergoed

Maandenlang wachten op een plekje bij een psycholoog. Het is helaas eerder regel dan uitzondering in de GGZ. Bij LMcare gaan we de strijd met die wachtlijsten aan.

Bij ons start je al binnen een week met de behandeling. Met een verwijsbrief van je huisarts worden de kosten volledig vergoed vanuit je basisverzekering, op jouw eigen risico na.

Online therapie met video

In onze online videotherapie communiceer jij met je psycholoog via smartphone, tablet of laptop. Dan hoef jij de deur niet uit en in een wachtkamer plaats te nemen. Een sessie duurt maximaal 45 minuten en is daardoor makkelijk in te plannen. De reistijd die jij bespaart, steken we in 1-2 extra sessies per week. Zo komen we samen, sneller tot verbetering.

Chatmogelijkheid

We zijn de enige GGZ-instelling in Nederland die ook online therapie via een beveiligde chatfunctie aanbiedt. Je kunt dus in de trein of in een openbare ruimte met je psycholoog communiceren. Dat kan je veel tijd besparen.

Onze psychologen

Bij LMcare matchen we jouw behoeftes aan de expertise van onze psychologen. Onze psychologen zijn universitair opgeleid en hebben minimaal 3 jaar behandelervaring. Ze beheersen allemaal de nodige behandeltechnieken om de beste zorg aan jou te geven.

Frequent & intensieve therapie

Bij LMcare behandelen we succesvol volgens onze FIT-method®. FIT staat voor Frequent, Intensive Therapy.

In een kort tijdsbestek heb jij met je psycholoog 2 tot 3 keer per week contact via videobellen. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. In makkelijk te plannen online sessies van ongeveer 45 minuten krijg jij de psychische hulp die je nodig hebt.

Door onze ervaring met de FIT-method®, weten we dat een sGGZ-traject bij LMcare gemiddeld binnen 3 maanden succesvol afgerond kan zijn.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kort achter elkaar behandelen effectief is. Opgedane zelfkennis en oefeningen blijven dan beter en langer hangen.

Themabijeenkomsten

Wij doen er alles aan jou in korte tijd weer in je kracht te zetten en terugval te voorkomen. Naast de individuele behandeling, bieden we daarom ook de mogelijkheid om online in groepsverband deel te nemen aan 6 verschillende themabijeenkomsten. Deze themabijeenkomsten zijn volledig vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Problemen waar wij bij kunnen helpen

Paniekstoornis

Bij deze stoornis is cognitieve gedragstherapie zeer effectief. Je leert daarbij je manier van denken volledig te veranderen. Ook krijg je handvatten om je emoties te beïnvloeden om zo van een paniekaanval af te komen.

Ik wil verbetering

ADD

Met de juiste therapie kun je goed met ADD leren leven. De behandeling van ADD kan met de cognitieve gedragstherapie die lmcare aanbiedt. In deze therapie leren we je manieren aan om goed met ADD om te gaan.

Ik wil verbetering

ADHD

lmcare biedt cognitieve gedragstherapie waarmee we jouw ADHD-klachten kunnen verlichten. CGT richt zich op het aanleren van een nieuwe, meer gezonde manier van denken en handelen. Je leert zo beter omgaan met je ADHD.

Ik wil verbetering

Chronische pijn

Pijnervaring kan te maken hebben met onze gedachten en emoties. Daarom is chronische pijn te behandelen met cognitieve gedragstherapie. Dit richt zich op het verleggen van je focus en het realiseren dat je zelf de macht hebt om ervaringen te beïnvloeden.

Ik wil verbetering

Depressie

Als je met jezelf in de knoop zit, wil je graag snel geholpen worden. lmcare heeft betrokken online psychologen die werken met een versnelde behandelprocedure. In een kort tijdsbestek heb jij met jouw online psycholoog veelvuldig contact.

Ik wil verbetering

Dwangstoornis

Het is bij een dwangstoornis belangrijk dat je je gedrag radicaal verandert. lmcare biedt cognitieve gedragstherapie waarbij vele technieken en opdrachten helpend zijn. Met je online psycholoog onderzoek je hierbij wat realistisch is en wat niet.

Ik wil verbetering

Sociale fobie

Om je sociale fobie te behandelen gebruikt lmcare cognitieve gedragstherapie. Samen met je psycholoog ga je na welke gedachten wel en niet waar zijn. Ook krijg je oefeningen waarbij je in moeilijke situaties speciale technieken uitprobeert.

Ik wil verbetering

Stress

De cognitieve gedragstherapie van lmcare kan je helpen met een goed stressmanagement. Deze therapie richt zich op het aanleren van een nieuwe, gezonde manier van denken en handelen.

Ik wil verbetering