Welkom bij LMcare

Bij lmcare spreek je je psycholoog online

LMcare helpt je onder andere bij stress, angst, paniek, depressie en traumaklachten. Je kan al binnen een week starten met een kort, intensief traject via videobellen. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. Alles wordt vergoed, geen wachtlijst. Plan meteen een vrijblijvend gesprek met een psycholoog.

Psychische klachten kennen geen wachttijd

Daarom bieden wij je snel de psychische zorg die je nodig hebt. Meld je aan bij LMcare en kies voor een snel en intensief behandeltraject via videobellen of chat. Wij koppelen de talenten van de psycholoog aan jouw klachten.

Bij LMcare willen we de behandelingen kort houden, zonder in te leveren op kwaliteit. Dankzij videobellen is het mogelijk om je psycholoog 2 tot 3 keer per week te spreken, gewoon vanuit je huiskamer. Zelfs dagelijks, als dat even nodig is. We streven ernaar om de behandeling na 3 maanden af te sluiten.

Weten of wij je kunnen helpen?

Onze psychologen staan voor je klaar

Vorige Volgende

Waarbij kunnen we je helpen?

Ik heb de therapie bij LMcare erg prettig gevonden; ik heb inzicht gekregen in mijn problematiek middels psycho-educatie en het maken van huiswerkopdrachten.

Doordat de therapie intensief start blijf je ermee bezig waardoor je snel tot verandering kan komen. Ik heb veel geleerd wat ik de rest van mijn leven kan inzetten.

Het voelt als een opluchting sinds ik bij LMcare ben begonnen. Ik kon het niet meer alleen, en dankzij LMcare sta ik er niet alleen voor. Ik ben er nog lang niet maar geloof dat het goed komt.

Ik kon snel terecht bij LMcare en voel mij goed begrepen door de psycholoog. Het is fijn dat er veel tijd voor je wordt genomen en dat er meerdere sessies per week mogelijk zijn.

Meer over ons