Direct online hulp bij stress - LM-Care

Direct online hulp bij stress

lmcare biedt kwalitatief goede psychische zorg bij stress via een versnelde online behandelprocedure. Makkelijk in te plannen en wanneer jij wilt.

Geen reis- of wachttijden

Korte behandeltrajecten

Veilige online omgevingen

Veilige online omgevingen

Intensieve behandelprocedure

Sneller verbetering door een frequente aanpak.

lmcare streeft erna om het behandeltraject zo kort mogelijk houden. Dankzij onze technologie kun je 2 tot 3 afspraken per week hebben. Zelfs dagelijks indien nodig. Zo komen we samen, sneller tot verbetering. Wij streven ernaar om samen de behandeling na 3 maanden te kunnen afsluiten, soms uitlopend tot 6 maanden.

Onderzoek toont aan dat kort achter elkaar behandelen effectief is. Opgedane zelfkennis en oefeningen blijven dan beter en langer hangen.

Problemen waar wij bij kunnen helpen

Paniekstoornis

Bij deze stoornis is cognitieve gedragstherapie zeer effectief. Je leert daarbij je manier van denken volledig te veranderen. Ook krijg je handvatten om je emoties te beïnvloeden om zo van een paniekaanval af te komen.

Ik wil verbetering

ADD

Met de juiste therapie kun je goed met ADD leren leven. De behandeling van ADD kan met de cognitieve gedragstherapie die lmcare aanbiedt. In deze therapie leren we je manieren aan om goed met ADD om te gaan.

Ik wil verbetering

ADHD

lmcare biedt cognitieve gedragstherapie waarmee we jouw ADHD-klachten kunnen verlichten. CGT richt zich op het aanleren van een nieuwe, meer gezonde manier van denken en handelen. Je leert zo beter omgaan met je ADHD.

Ik wil verbetering

Chronische pijn

Pijnervaring kan te maken hebben met onze gedachten en emoties. Daarom is chronische pijn te behandelen met cognitieve gedragstherapie. Dit richt zich op het verleggen van je focus en het realiseren dat je zelf de macht hebt om ervaringen te beïnvloeden.

Ik wil verbetering

Depressie

Als je met jezelf in de knoop zit, wil je graag snel geholpen worden. lmcare heeft betrokken online psychologen die werken met een versnelde behandelprocedure. In een kort tijdsbestek heb jij met jouw online psycholoog veelvuldig contact.

Ik wil verbetering

Dwangstoornis

Het is bij een dwangstoornis belangrijk dat je je gedrag radicaal verandert. lmcare biedt cognitieve gedragstherapie waarbij vele technieken en opdrachten helpend zijn. Met je online psycholoog onderzoek je hierbij wat realistisch is en wat niet.

Ik wil verbetering

Sociale fobie

Om je sociale fobie te behandelen gebruikt lmcare cognitieve gedragstherapie. Samen met je psycholoog ga je na welke gedachten wel en niet waar zijn. Ook krijg je oefeningen waarbij je in moeilijke situaties speciale technieken uitprobeert.

Ik wil verbetering

Stress

De cognitieve gedragstherapie van lmcare kan je helpen met een goed stressmanagement. Deze therapie richt zich op het aanleren van een nieuwe, gezonde manier van denken en handelen.

Ik wil verbetering

Waarom lmcare?

Online therapie met video

In onze online videotherapie communiceer jij met je psycholoog via smartphone, tablet of laptop. Dan hoef jij de deur niet uit en in een wachtkamer plaats te nemen. Een sessie duurt maximaal 45 minuten en is daardoor makkelijk in te plannen.

Chatmogelijkheid

We zijn de enige GGZ-instelling in Nederland die ook online therapie via een beveiligde chatfunctie aanbiedt. Je kunt dus in de trein of in een openbare ruimte met je psycholoog communiceren. Dat kan je veel tijd besparen.

Online therapie behandelaars

Onze psychologen zijn universitair opgeleid en hebben minimaal drie jaar behandelervaring. Ze beheersen allemaal de nodige behandeltechnieken om jou snel en doeltreffend te helpen.

Korte behandelduur

Wij garanderen dat jij van je klachten afkomt of er mee om leert gaan binnen zes maanden. In veel gevallen is dit al tussen de drie en vijf maanden. Door ons versnelde behandeltraject zie jij snel licht aan het einde van jouw donkere tunnel.

Goede nazorg

Ook bieden we goede nazorg, zodat we samen een terugval voorkomen. Na je traject bieden we regelmatig diagnostische activiteiten aan en bij terugkerende klachten pakken we samen de draad weer op.