Testimonials LMcare

Licht aan het einde van de tunnel

“Ik ben Gerard, 65 jaar en kamp al bijna 50 jaar met agorafobie…
Na allerlei behandelingen en veel psychiaters en psychologen zie ik na contact met LMcare eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Ik word na een zeer fijn intake gesprek met Makbule nu behandeld door Jenneken.
Beide dames geven mij een fijn en warm gevoel en voel mij eindelijk begrepen. Ik heb er alle vertrouwen dat ik dit jaar heel veel beter met mijn angst kan omgaan mede door de intensieve en fijne inspanningen van Jenneken.

Iedereen met deze klachten of angsten kan ik LMcare aanraden.”

Gerard, 65 jaar

Hoe heb jij het behandeltraject bij LMcare ervaren?

Ik werd echt als persoon gezien, i.p.v. een nummer

“Ik ben heel blij dat ik in september gekozen heb om mijn therapie te starten bij LMcare. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie gekozen heb voor LMcare omdat andere psychologen een wachtrij hadden van 8 tot 10 weken. Ik vond het in het begin gek dat het alleen maar via videobellen is, maar ik had zo snel mogelijk hulp nodig en was mijn vertrouwen al een beetje kwijt in psychologen. Ik heb voor LMcare al twee keer hulp gezocht, zonder het gewenste resultaat op lange termijn. Vanaf het moment van aanmelden ging alles super snel. Ik werd een dag later al gebeld en een aantal dagen later had ik al mijn intake gesprek. Ik kreeg vragenlijsten (passend bij mijn klachten), en kreeg er meerdere toegestuurd (in tegenstelling tot mijn vorige ervaring met de psycholoog).

Vanaf het eerste gesprek merkte ik dat het videobellen eigenlijk helemaal niet zo erg was. En hoe langer ik in therapie zat, hoe fijner de ervaring hiermee. Het kan thuis, je hebt geen reistijd en je hoeft niet weer te wennen aan een nieuwe omgeving. Je zit in je eigen, vertrouwde omgeving en dat is echt een groot pluspunt. Ook kreeg ik corona, maar dankzij videobellen kon de therapie gewoon doorgaan. Dit natuurlijk extra fijn, omdat dit extra stress met zich mee geeft en mijn psycholoog hier gelijk op in kon spelen. Ik heb een aantal heftige sessies gehad en dan is het echt heel fijn om gelijk thuis te zijn en niet nog hoeven reizen, andere mensen tegen te komen enzovoort.

Al heel snel voelde ik me ook echt op mijn plek bij Jenneken, mijn toegewezen psycholoog. Ze had snel door wat er aan de hand was, gaf veel voorbeelden en legde alles super goed uit. Ze liet mij zelf na denken over wat er aan de hand was, wat ik er zelf tegen kon doen, in plaats van alles voor te kauwen. Ze is echt de diepte met mij in gegaan, wat natuurlijk echt niet altijd leuk is, maar wel nodig. Ze is echt tot de kern gegaan om het probleem samen met mij aan te pakken. En dan ook echt samen met mij. Ze gaf me steeds een duwtje in de goede richting, maar uiteindelijk moest ik alles zelf inzien, zelf de ”kwartjes” laten vallen en zelf eraan werken. Ik heb het idee dat niet alle psychologen dat doen of durven, omdat het eerst even iets erger wordt. Bij mijn vorige psychologen werd het eigenlijk alleen een beetje gesust, dan was het even goed, maar de problemen zijn nooit helemaal aangepakt.

Ik vind het ook super fijn dat het intensief is. Hierdoor wordt er veel in een korte tijd aangepakt. Ook word ik echt als persoon gezien in plaats van een nummertje. Jenneken weet precies hoe en wat en hierdoor is het contact ook veel sterker dan bij mijn vorige psychologen. Ik kan haar altijd bereiken, ook als ik geen afspraak heb ingepland. Ik kan haar elk moment van de dag een bericht sturen en krijg bijna altijd dezelfde dag nog een antwoord terug. Dit geeft mij rust, omdat ik weet dat er snel iets aan gedaan wordt (terwijl ik vaak na het sturen van een bericht al een stuk rustiger ben). Ook heb ik een aantal keer extra sessies gehad. Ik voelde me dan echt niet oké, stuurde Jenneken een bericht en als het echt nodig was werd er een extra sessie in gezet. Hierdoor voel ik me echt serieus genomen.

Ik zou iedereen LMcare aanraden, ik ben echt blij dat ik zelf de keuze heb gemaakt om bij LMcare mijn therapie te beginnen.”

Minouche, 29 jaar

Ik dacht dat een psycholoog niet zou werken bij mij

Voordat ik bij LMcare kwam, dacht ik dat een psycholoog niet veel zou helpen voor mij. Dit omdat mijn vorige behandelingen bij (2) andere psychologen ook op niks uitkwam of mijn klachten zelfs erger werden.

Bij het eerste gesprek dat ik met mijn psycholoog had, stond ik versteld van hoe grondig en duidelijk LMcare te werk gaat (of misschien heb ik ook gewoon veel geluk gehad met de psycholoog die ik heb gekregen 😉) .

Ik zag er in het begin erg tegenop om met een psycholoog te praten, omdat ik eigenlijk niet zo goed wist hoe ik mijn gevoelens en gedachten kon uitleggen en wat ik dan zou moeten zeggen, maar dankzij hele goede vraagstellingen en voorbeelden waar ik mij goed in kan verplaatsten, was me na een paar gesprekken heel duidelijk waar ik op vast liep en waar mijn negatieve gevoelens vandaan komen. Ik krijg heel veel informatie over alle vragen die ik heb, dingen die mij niet duidelijk zijn of zaken die van toepassing op mij zijn, waardoor ik mezelf nog meer begrijp. Ik voel me erg op mijn gemak en heb eindelijk het gevoel dat ik echt verder kom.

Ik was eerst ook sceptisch over het online contact, omdat het dan niet zo persoonlijk zou voelen en ik mij niet open zou kunnen stellen. Maar niets is minder waar! Zolang je een plekje hebt waar geen andere mensen zijn of afleiding is, is online behandeling net zo goed, of misschien zelfs beter dan de traditionele manier van behandelingen. Het motiveert mij zelfs (soms) om wandelingen te maken, wat ik voorheen nooit deed.

Dus kort gezegd, LMcare is top!

Anoniem

Ik wil jullie heel erg bedanken. In het bijzonder Esther. Zij heeft mij zo goed door de moeilijkste periode van mijn leven gesleept en ervoor gezorgd dat ik weer grip op mijn leven kreeg. Door haar zag ik weer de licht aan het einde van de tunnel.

Ik kan zeggen dat het nu goed met mij gaat. Esther is echt een heel bijzonder mens.

Ook namens mijn gezin een grote dank.

Groetjes, Sandra

behandeld door: Esther

Mijn behandeling was erg intensief, kort en krachtig dit was erg fijn. Ik heb goede oefeningen gehad en fijne gesprekken met Jenneken Langen. Ik zou LMcare en in het bijzonder Jenneken Langen zeker aanbevelen.

Cindy uit Tilburg

behandeld door: Jenneken

De gesprekken via LMcare hebben mij geholpen positiever om te gaan met mijn negatieve gedachtes.

Arzu

LMcare heeft me geholpen om de dag weer zonder spanning te beginnen en weer met plezier te kunnen paardrijden.

Mayke, Angststoornis NAO

Ik ben onwijs blij dat ik de afgelopen drie maanden zoveel heb mogen leren. Ik heb mezelf enorm ontwikkeld. Daardoor sta ik nu een stuk sterker in m’n schoenen en ben ik gelukkiger dan een jaar geleden!

Anoniem

Ik kon niets anders dan negatief denken en piekeren, maar dankzij ‘cognitieve re-structurering’ sta ik weer positief in het leven.

Anoniem

Mijn ervaring met LMcare is erg positief.
Na aanmelding bij LMcare kon ik binnen een week beginnen met de behandeling wat erg fijn was. Ik wordt geholpen door psycholoog  Anne Sophie en ze is zeer behulpzaam, begripvol en empathisch. Ze zorgt voor een steuntje in de rug om weer verder te kunnen. Door de EMDR behandeling wat ze toepast kan ik sneller dingen verwerken. Dit naast de gesprekken en modules die ze samen met mij doorloopt om mij te helpen uit mijn depressie. Ik ben super blij en dankbaar voor de goede hulp en begeleiding.

Bedankt!

Anoniem

Ik vind Jenneken de beste psycholoog die ik gehad heb.
Jenneken is heel rechtdoorzee, ze schat snel een situatie in en wat een cliënt nodig heeft.
Ze is confronterend. Jenneken is de enige psycholoog die mij ook echt aan het denken kan zetten. Ik vertrouw mensen niet vaak. Bij Jenneken had ik gelijk een klik, waardoor ik mijn gevoel kan laten gaan. Mijn beste keuze ooit.

Anida

behandeld door: Jenneken

Vanaf het eerste online gesprek voelde ik me veilig en op m’n gemak en dat is een hele fijne basis voor de intensieve en ook emotionele gesprekken die we hebben gehad. Anne Sophie is professioneel en meelevend en heel betrokken. In de gesprekken kon ik alles kwijt en was er ook ruimte voor humor en eigen inbreng. Alles kon ik heel open en eerlijk bespreken. Niets was gek of raar, ze kan heel goed luisteren, samenvatten en doorvragen en dat gaf vaak goede en nieuwe inzichten. Dit alles bij elkaar heeft mijn ervaring met LMcare tot iets gemaakt wat mij altijd bij zal blijven en waar ik goed op terug kijk. Anne Sophie heeft mij, samen met de andere psychologen, geholpen d.m.v. o.a. EMDR therapie om weer te leren ontspannen en positiever in het leven te staan. Doordat alles online was en ik me geen zorgen hoefde te maken over de afspraken en reistijd en het fijn in mijn eigen huiselijke omgeving kon kan ik niet anders dan LMcare en met name de hulp en kennis van Anne Sophie aanraden bij iedereen die licht in de tunnel nodig heeft, op welke manier dan ook.

Anoniem

behandeld door: Anne Sophie

Hoe heb jij het behandeltraject bij LMcare ervaren?

Onze psychologen staan voor je klaar

Vorige Volgende