Ik zou iedereen lm care aanraden - LM-Care

Over Ik zou iedereen lm care aanraden

Ik ben heel blij dat ik in september gekozen heb om mijn therapie te starten bij lmcare. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste in- stantie gekozen heb voor lmcare omdat andere psychologen een wachtrij hadden van 8-10 weken. Ik vond het in het begin gek dat het alleen maar via videobellen is, maar ik had zo snel mogelijk hulp nodig en was mijn vertrouwen al een beetje kwijt in psycholo-

Ik werd een dag later al gebeld en een aantal dagen later had ik al mijn intake gesprek. Ik kreeg vragenlijsten (passend bij mijn klachten), en kreeg er meerdere toegestuurd (in tegenstelling tot mijn vorige er- varing met de psycholoog). Vanaf het eerste gesprek merkte ik dat het videobellen eigenlijk helemaal niet zo erg was. En hoe langer ik in the- rapie zat, hoe fijner de ervaring hiermee. Het kan thuis, je hebt geen reistijd en je hoeft niet weer te wennen aan een nieuwe omgeving.
Je zit in je eigen, vertrouwde omgeving en dat is echt een groot plus- Ik werd een dag later al gebeld en een aantal dagen later had ik al mijn intake gesprek. Ik kreeg vragenlijsten (passend bij mijn klachten), en kreeg er meerdere toegestuurd (in tegenstelling tot mijn vorige er- varing met de psycholoog). Vanaf het eerste gesprek merkte ik dat het videobellen eigenlijk helemaal niet zo erg was. En hoe langer ik in the- rapie zat, hoe fijner de ervaring hiermee.

Het kan thuis, je hebt geen reistijd en je hoeft niet weer te wennen aan een nieuwe omgeving.
Je zit in je eigen, vertrouwde omgeving en dat is echt een groot plus- Ik werd een dag later al gebeld en een aantal dagen later had ik al mijn intake gesprek. Ik kreeg vragenlijsten (passend bij mijn klachten), en kreeg er meerdere toegestuurd (in tegenstelling tot mijn vorige er- varing met de psycholoog). Vanaf het eerste gesprek merkte ik dat het videobellen eigenlijk helemaal niet zo erg was. En hoe langer ik in the- rapie zat, hoe fijner de ervaring hiermee. Het kan thuis, je hebt geen reistijd en je hoeft niet weer te wennen aan een nieuwe omgeving.
Je zit in je eigen, vertrouwde omgeving en dat is echt een groot plus-