Home » Themabijeenkomsten

Wij doen er alles aan om jou weer in je kracht te zetten

Naast jouw individuele behandeling bieden we je de mogelijkheid om themabijeenkomsten te volgen met 5 verschillende thema’s.
Deze themabijeenkomsten kunnen bijdragen aan jouw herstel en de kans op terugval verminderen.

Hoe werkt het?

Ook de themabijeenkomst(en) volg je online, vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. De behandelingen worden geheel vergoed. Je ontvangt automatisch bericht over de de themabijeenkomsten. Vervolgens schrijf je je in voor de thema’s die bij jou passen.

Deelnemers beoordelen onze themabijeenkomsten met gemiddeld een 8,5.

De thema’s

De thema’s waaraan je kunt deelnemen zijn:

  • depressie
  • gedachten observeren en uitdagen
  • signaleringsplan
  • terugvalpreventieplan
  • leefstijl

De inhoud van deze behandelingen is bedoeld als een aanvulling op de individuele behandeling die je al bij LMcare hebt. Sommige informatie zal misschien al bij je bekend zijn en sommige informatie is nieuw. Na de themabijeenkomst ontvang je een evaluatieformulier over de desbetreffende bijeenkomst. Constant evalueren en verbeteren vinden we belangrijk bij LMcare.

Van elkaar leren

Tijdens de themabijeenkomst(en) heb je de mogelijkheid om je, onder begeleiding van één van onze behandelaren, verder te verdiepen in thema’s die jou aanspreken. De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers. Een week van tevoren ontvang je het werkblad voor het desbetreffende thema.

In de bijeenkomst bespreken we korte opdrachten en vragen uit het werkblad. Het waardevolle van de themabijeenkomsten is dat je niet alleen van jouw behandelaar zult leren, maar ook van elkaar als groep.